foto van je peuter kleuter

   
   Home   weer   baby's   gedichten   vakanties   busreizen   kleding   puzzels online      
 
Speciale spelletjes voor peuters en kleuters, afgestemd op het leren, bijvoorbeeld het "ABC letterspel" hiermee kan uw kind spelenderwijs kennismaken met de letters van het alfabet. Als uw kind dit spel leuk vindt heeft hij of zij er profijt van op de basisschool als hij de letters van het alfabet al - gedeeltelijk - kent. Met het spelletje "dierengeluiden" bijv. kunt u uw kind op een speelse manier de dieren en de bijpassende geluiden leren kennen /onderscheiden en bijv. de werkbladen met kleine sommetjes met afbeeldingen. Leuk, leerzaam en boeiend om al vroeg te leren tellen en rekenen. De doolhofjes met moeilijkheidsgraden zijn ook een leuke uitdaging.

 

 

         
 
Uw kind zal het ook prachtig vinden om de spelletjes te spelen met de bekende televisiefiguren zoals Dora the Explorer, Bob de Bouwer of Hello Kitty, dit geldt ook voor de kleurplaten van Spongebob / Sponsbob, Nijntje en Disney.
Zo heb ik voor u en uw kind de leukste spelletjes op deze site verzameld. Mocht u een spelletje kennen dat op deze site past, laat het mij dan weten of als u een bepaald spelletje zoekt, laat het mij dan ook weten want dan ga ik het voor u vinden. Tevens is er een peuter en kleuter radio op deze site aanwezig en voorbeelden om gezellig te knutselen met uw peuter of kleuter.
Ook voor een kinderfeestje of verjaardag is alles bij de hand op deze pagina zoals kindertraktaties en feestspelletjes of een dagje erop uit met kinderen.
Neem ook eens een kijkje in de rubriek Kinderkleding.
kleuterspelletjes en peuterspelletjes. Kleurplaten op deze site van Nijntje. Spongebob, Hello Kitty, Diddl, Teletubbies, Winnie de Poeh, disney Bambi Tijgetje enz.